Termékek Menü
0
06 1 490 0102

Phiten karkötők

A Phiten karkötői a nyugodt és friss életstílust jelentik, amelyekben a technológia egyedi módon ötvöződik a divattal. A különböző színekben kapható modelljeink széles választéka megkönnyíti, hogy megtalálja a saját ízlésének és az igényeinek legjobban megfelelő karkötőt. Nézzen körül igényesen megmunkált és magas minőségű anyagokból készült választékunkban!

Rendezés:
Ez a karkötő a Phiten vonal új kiegészítője. Fényes ezüsttel vagy arannyal laminált melynek ragyogása kiemeli sportos megjelenését.
9.270 Ft
A Phiten Titánium Slashline bokalánc a "Slashline sorozat" különlegessége: laminált ezüstös fényt képvisel. Alkalmi, mégis sportos stílusú bokalánc kétrétegű, élénk színű párosítással. Az egyik réteg vastagabb, amely átlapolt egy eltérő színű vékonyabb réteggel. A Phiten titánium Slashline bokaláncot könnyen kombinálhatod sport ruházatoddal, vagy kedvenc edző cipőddel. 
8.990 Ft

Az új S-Pro karkötő a népszerű S-Type karkötők következő generációjához tartozik. A különösen magas minőségű és könnyű szilikon anyag miatt mindennapi viselésre alkalmas, az AQUA TITÁN technológia két fontos elemét is ötvözi: Mikrotitángömböket és karbonizált titánt is tartalmaz.

6.280 Ft
Szereti a váratlan fordulatokat, de csak abban az irányban halad tovább szívesen, amelyet Ön választott, és ragaszkodik a személyes elképzeléseihez? Akkor Ön igazi egyéniség! Ahogy a LATTICE karkötő is.
12.570 Ft
Merész, kissé mintha ferde lenne, de sosem tekeredik össze!
12.570 Ft
Színes pöttyökkel. Egy divatos karkötő magas minőségű szilikonból, AQUA TITÁN technológiával.
12.570 Ft
Az állatok mókásak. A Phiten is! Ennek a karkötőnek nemcsak a dizájnja különleges, hanem a minősége is. AQUA TITÁN technológiával.
12.570 Ft
Merész és nagyon elegáns dizájn a különleges megjelenésért. Magas minőségű szilikon AQUA TITÁN technológiával.
12.570 Ft
A titán-karbon kapocs elegáns, mégis sportos megjelenést kölcsönöz ennek az X100 karkötőnek.
40.635 Ft
Az eredetileg csak Japánban forgalmazott X100 karkötő újrafogalmazza a sportkarkötők fogalmát, vonzó, mindennapi viselésre is alkalmas darab.
40.640 Ft
Bemutatjuk a DUO karkötőt. Ezt az új, két rétegű sportkarkötőt a pályán való használatra terveztük, jól mutat, és javítja a teljesítményt.
12.570 Ft
Nem tud dönteni a sportos szilikon és a kellemes érzetet biztosító szövetanyag között? Ne keressen tovább, bemutatjuk önnek a Hybridet – a karkötőt, melyet a robotok és a repülő autók futurisztikus világa hívott életre.
12.570 Ft
A klasszikus titán karkötőt újraterveztük egy vékony, könnyű modellben, hogy igazán kényelmes legyen – alig észrevehető viselet.
9.420 Ft
A Cross az egyszerű és letisztult kialakításával a legsportosabb modell a karkötőink között.
9.420 Ft