Termékek Menü
Ön itt jár: >

Phiten ruházat

Rendezés:
A Phiten High End futózoknija AQUA TITÁN X10 technológiával készült, minden futónak ajánljuk, főként hosszú távra, például maratonfutáshoz.
7.850 Ft
Az új Titán sportzoknit jobb talpboltozatot tartó résszel láttuk el, és egy jó nedvszívó képességű anyagot is alkalmaztunk, hogy szárazon tartsa a lábat, és megelőzze a kellemetlen szagok kialakulását.
6.270 Ft
A Phiten High End Ötujjas Futózoknija AQUA TITÁN X10 technológiával készült, többfunkciós zokni, minden futónak ajánljuk, főként hosszú távra, például maratonfutáshoz.
7.850 Ft
Az új Titán póló nyak- és vállrészébe AQUA TITÁN X100-zal átitatott betétet helyeztünk.
15.720 Ft
A Phiten Sport Talpbetét segíti a lábfej természetes mozgását, AQUA TITÁN technológiával.
6.280 Ft

A talpbetétek kipárnázzák a cipőjét, AQUA EZÜST-öt és Mikro-titán gömböket tartalmaznak. Mindegyik talpbetétre útmutatót nyomtattunk, amely alapján a megfelelő méretűre tudja szabni.

6.270 Ft

Ez a könnyű nyakmelegítő praktikus anyagának köszönhetően kellemesen melegen tartja a nyakat. A különleges anyag “RENAISS ALPHA” rostokat tartalmaz, amelyek hőt termelnek, és felszívják a nedvességet.

12.570 Ft
Az új Titán Rövid sportzoknit jobb talpboltozatot tartó résszel láttuk el, és egy jó nedvszívó képességű anyagot is alkalmaztunk, hogy szárazon tartsa a lábat, és megelőzze a kellemetlen szagok kialakulását.
5.010 Ft

A meleget a test hőmérséklete biztosítja. Az anyagba ultrafinom kerámia részecskéket ágyaztunk bele, amelyek visszaküldik az emberi testből kiáramló ultravörös sugarakat, miközben hőt sugároznak.

12.570 Ft
A könnyen száradó, kellemes viseletet biztosító Feles Sportrövidnadrág a Phiten AQUA TITÁN és szorító technológiájával készült.
15.720 Ft
A könnyen száradó, kellemes viseletet biztosító Hosszú Sportnadrág a Phiten AQUA TITÁN és szorító technológiájával készült.
18.870 Ft