Termékek Menü
Ön itt jár: >

Phiten támaszok, merevítők

Rendezés:
Ez a szorító rögzíti a csuklóját. A szorítás erőssége állítható.
9.420 Ft

Az ágyéki területen nagy fokú tartást biztosító öv, amelyhez több levehető kiegészítő rögzítő is tartozik.

40.640 Ft
A karon használható Sport Sleeve X30 készítésekor a Phiten AQUA TITÁN X30 technológiáját alkalmaztuk, valamint egy olyan szorító technológiát, amely anatómiailag teljesen körbeöleli a kart és a könyököt.
15.990 Ft

A csomag csak egy térdszorítót tartalmaz. A térdszorító AQUA TITÁN-nal és AQUA PALLÁDIUM-mal átitatott nejlon/poliuretán anyagból készült. A rögzítés erőssége levehető kiegészítő pántokkal állítható.

25.170 Ft

A csomag csak egy térdszorítót tartalmaz. A térdszorító AQUA TITÁN-nal és AQUA PALLÁDIUM-mal átitatott nejlon/poliuretán anyagból készült. Tépőzárak segítségével könnyen a térdre rögzíthető.

18.870 Ft
Az AQUA TITÁN Bokaszorító védi a bokát, tartja és felemeli a talpboltozatot. Ultravékony, könnyű elasztikus anyagból készült.
9.420 Ft
A bokaszorító AQUA TITÁN-nal és AQUA PALLÁDIUM-mal átitatott nejlon/poliuretán anyagból készült. A rögzítés erőssége levehető kiegészítő pántokkal állítható.
18.870 Ft

Ez az ágyéki gerinctámasz a közepes támasztóerőt elegyíti a kényelemmel, a mozgásszabadsággal és a légáteresztő képességgel.

31.470 Ft

Ez az egyedi térdszorító AQUA TITÁN-nal átitatott, infravörös kezelésen átesett poliészter/pamut textilszállal készült. Az anyag nagyon puha és kényelmes. Jól magába szívja a nedvességet, és gyorsan szárad.

12.570 Ft

Ez az egyedi könyökszorító AQUA TITÁN-nal átitatott, infravörös kezelésen átesett poliészter/pamut textilszállal készült. Az anyag nagyon puha és kényelmes. Jól magába szívja a nedvességet, és gyorsan szárad.

12.570 Ft
AQUA TITÁN-t és AQUA PALLÁDIUM-ot tartalmazó könyök- és alkarvédő.
12.570 Ft
Ez az állítható, könnyű dupla deréköv hálós nejlon/poliuretán anyagból készült. Ezt a vékony övet AQUA TITÁN-nal és AQUA PALLÁDIUM-mal itattunk át.
15.720 Ft

Ez az állítható, könnyű deréköv hálós nejlon/poliuretán anyagból készült, melyet AQUA TITÁN-nal és AQUA PALLÁDIUM-mal itattunk át. Ideális nappali viselet.

15.720 Ft

Ez a szorítókötés AQUA TITÁN-nal és AQUA PALLÁDIUM-mal átitatott nejlon/poliuretán anyagból készült. Tépőzárral könnyen rögzíthető a boka, csukló, kar, könyök, térd vagy a comb körül. A csomag csak egy szorítókötést tartalmaz.

9.420 Ft

A lábon használható Sport Sleeve X30 készítésekor a Phiten AQUA TITÁN X30 technológiáját alkalmaztuk, valamint egy olyan szorító technológiát, amely anatómiailag teljesen körbeöleli a sípcsontot és a vádlit.

15.990 Ft

Az AQUA TITÁN-t és AQUA EZÜST-öt tartalmazó Ti-Socks Sarokszorító tartja az Achilles-ínt, a bokát és a sarkat is. Az ultravékony és szorosan illeszkedő anyag lehetővé teszi, hogy zokni alatt is kényelmes viselet legyen.

6.270 Ft

A futás és a sétálás a legtöbb sport alkotóelemei. Az új Phiten Sportöv stabilizálja a derekat és a test középpontját, így egyenletes futást biztosít, akár hosszú távon is.

15.990 Ft

Aqua titán könyökvédő hatékonyan védi a könyök ízületet. Csökkenti az ízületi fájdalmat. Kiválóan alkalmas sérülések, sport sérülések utáni regenerálódási idő lerövidítésére. Amellett, hogy védi az ízületet, a 30-szoros aqua titán tartalom hatékonyan segíti az ízület regenerálódását.

11.990 Ft 5.990 Ft
Az új Day Fit bokatámasz hatékonyan védi és megtámasztja a bokát. Zokni szerűen kell a bokavédőbe belebújni és a külső felületén található 3 db tépőzár segítségével lehet megfelelő módon rögzíteni a boka körül.A boka hátsó részénél nyitott, így rendkívül kényelmes a viselete. Elasztikus anyagú.
14.990 Ft 7.990 Ft
Egyszerű a használata. Egyszerűen csak tekerje fel a csuklójára vagy a bokájára. Légáteresztő és tartós kialakításának köszönhetően használható sportolás, munka vagy akár házi munka közben is.
14.990 Ft 5.000 Ft