Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

Szállítás (Magyarország)

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 14.990 Ft vásárlás felett!

1. Házhozszállítás futárszolgálattal - MPL Futárszolgálat

Csomagját a Magyar Posta futárszolgálat munkatársai szállítják ki Önnek, a megadott szállítási címre, mely lehet akár az otthona, vagy munkahelye is. A kiszállítás hétköznap 8-17 óráig történik. Kétszeri sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy, és a helyi Postán 10 napig átvehető a csomag.

Kiszállítási idő: 5-7 munkanap
Szállítási díj: 990 Ft, Ingyenes szállítás: 14.990 Ft vásárlás felett!

2. MPL Postán maradó csomag

Válasszon egy postát, amelyik útba esik Önnek! Országosan több mint 3500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheti csomagját. Megrendelését 10 napig őrzik a Postán, ez időn belül, bármikor átvehető. Célszerű ezt a szállítási módot választani, amennyiben nem tud a Futárszolgálathoz igazodni. Miután a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, a továbbiakban nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód).

Kiszállítási idő: 5-7 munkanap
Szállítási díj: 990 Ft, Ingyenes szállítás: 14.990 Ft vásárlás felett!

3. MPL MOL Postapont

Válasszon egy MOL PostaPontot, amely útba esik Önnek! A legtöbb MOL benzinkúton található PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átveheti a csomagját. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet. Megrendelt csomagját 5 napig őrzik.

Kiszállítási idő: 5-7 munkanap
Szállítási díj: 990 Ft, Ingyenes szállítás: 14.990 Ft vásárlás felett!

Fontos információ! Kérjük a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Amennyiben megrendeléskor a megjegyzés mezőben a szállítással kapcsolatos információt ad meg, azt a Futárszolgálat felé továbbítjuk (pl. telefonhívást kér). A Futárszolgálat nem cégünk alkalmazottja, így csak a csomag kézbesítéséért felelős, másban nem jogosult eljárni.

MPL ügyfélszolgálat elérhetősége: 06-1-767-8282
web: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat
 
Amennyiben a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, úgy már nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód-, kiszállítás napjának megváltoztatása).

A szállítást végző futárcég honlapja:
Magyar Posta: www.posta.hu

Fizetési módok

1. Utánvétel

A megrendelt termékeket a csomag átvételkor kell kifizetnie a Futárnak. 

2. Átutalás

A vásárlás összegét, átutalással is kiegyenlítheti. A megrendelt terméke(ke)t az összeg beérkezése után adjuk fel Önnek. Kérjük, a következő bankszámlaszámra utalja a vásárlás összegét: 11600006-00000000-67034668 (DRTV Média Kft.). Az átutalás közlemény rovatában kérjük tüntesse fel a megrendelés számot, illetve a Megrendelő nevét.